zondag 19 maart 2017

Het doel van Age Revive is om mensen een eenvoudige, toch effectieve alles-in-één oplossing te bieden voor hun anti-veroudering behoeften. Dit betekende het creëren van één lijn die zich op meerdere tekenen van veroudering richt. Om dit te kunnen bereiken, moesten we er voor zorgen dat elke effectieve formule van Age Revive zich zou kunnen richten op specifieke huidproblemen. Dit is waarom een volledige routine, inclusief alle producten in de lijn, zo belangrijk is.
  • De cleanser en toner verwijderen opgehoopte onzuiverheden in de avond en dode huidcellen in de ochtend.

  • De oogcrème helpt microcirculatie te stimuleren om donkere cirkels te minimaliseren en richt zich op de fijne lijntjes.

  • Het Serum voorziet in het eerste niveau van hydratatie. Het bevat hyaluronzuur wat helpt vocht vast te houden en komt van nature voor in het lichaam.

  • De dagcrème bevat een verstevigend actief dat zich richt op de fijne lijntjes en rimpels en een anti-vervuiling actief dat de huid gedurende de dag beschermt.

  • De nachtcrème voedt, vult en herstelt de huid gedurende de nacht.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

5 Gezonde snacks in minder dan 5 minuten

HEALTH & BODY 5 GEZONDE SNACKS IN MINDER DAN 5 MINUTEN Op zoek naar een snelle hap voor op het werk of onderweg? Dan zou je deze 5 gezon...