dinsdag 2 mei 2017

3 manieren om Tender Care te gebruiken

Tender Care is één van Oriflame’s meest favoriete producten, met elk jaar een verkoop van meer dan 1 miljoen stuks. En wij weten waarom! Door de geweldige, voedende formule die voor vele toepassingen gebruikt kan worden. Hier volgen enkele ervan!
1. GEZICHT
Tender Care is perfect om te gebruiken op lippen en gezicht. Bijenwas helpt je lippen te beschermen, te voeden en je huid te verzachten. Vitamine E heeft antioxiderende eigenschappen en hydrateert je huid.
Je kunt het aanbrengen op elk gebied van je gezicht, maar vooral op droge gebieden zoals je lippen, neusvleugels en neusgaten tijdens de wintermaanden. Je kunt het zelfs gebruiken om je wenkbrauwen in vorm te brengen!
2. LICHAAM De unieke formule is gemaakt met natuurlijke ingrediënten specifiek geselecteerd voor het hydrateren, beschermen en voeden van droge, ruwe huid. Daarom verricht het wonderen op plekjes met zeer droge huid. Geweldig voor droge nagelriemen, handen en ellebogen maar ook voor op je voeten en/of benen!
3. MET MAKE-UP Verander elke poeder- of crème-oogschaduw in een glanzende oogschaduw, crème blush of lipstick door het mengen van Tender Care met pigment, welke kleur je ook wenst. Super-makkelijk en leuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

5 Gezonde snacks in minder dan 5 minuten

HEALTH & BODY 5 GEZONDE SNACKS IN MINDER DAN 5 MINUTEN Op zoek naar een snelle hap voor op het werk of onderweg? Dan zou je deze 5 gezon...