donderdag 4 mei 2017

Heb je Multivitaminen nodig?

Bevat je voeding alle vitaminen en mineralen die je lichaam nodig heeft voor een goede gezondheid? Voor velen is het antwoord; nee. Lees hier hoe multivitaminen kunnen helpen.
ALLEREERST, WAT IS EEN MULTIVITAMINE?
Normaal gesproken zijn deze in tabletvorm. Een multivitamine is een mix van vitaminen en mineralen die de tekortkomingen van je voeding aanvullen. Hoewel je lichaam van nature geen vitaminen en mineralen aanmaakt heeft het dit wel nodig om goed te kunnen functioneren. Het nemen van multivitaminen is geen vervanging voor gezonde voeding maar als toevoeging op een gezond dieet.
ZAL EEN MULTIVITAMINE MIJN ALGEMENE GEZONDHEID VERBETEREN?
Gezonde voeding zal veel van de voedingsstoffen die je lichaam nodig heeft bieden – een multivitamine is een toevoeging daarop. De multivitaminen in de Oriflame Wellness Pack bevatten 12 vitaminen en 10 mineralen die zorgvuldig geformuleerd zijn om bij te dragen aan een goede gezondheid. Het bevat mangaan voor een gezonde hersen- en zenuwfunctie, vitamine B voor energie en vitamine D voor een gezond immuunsysteem.
IS HET VEILIG OM MULTIVITAMINEN ELKE DAG TE NEMEN?
Ja, dat is zeker veilig. Een multivitamine is zo geformuleerd om dagelijks de juiste hoeveelheid vitaminen en minerealen toe te voegen aan de je dieet – niet meer en niet minder. Je moet je ook vasthouden aan de aanbevolen dosering voor veiligheid en een goede gezondheid. En bij twijfel, overleg dan met je arts.
ZAL EEN MULTIVITAMINE HET UITERLIJK VAN MIJN HUID VERBETEREN?
Huid stimulerende ingrediënten maken zeker deel uit van goed geformuleerde multivitaminen. Neem bijvoorbeeld vitamine C; deze krachtige antioxidant speelt een essentiële rol in het collageenvormingsproces voor een sterke en gladde huid.
KAN EEN MULTIVITAMINE ERVOOR ZORGEN DAT JE JE MINDER MOE VOELT?
Moe zijn kan gekoppeld worden aan stress, stemming, voedselintolerantie, ziekte en natuurlijk gebrek aan slaap. Hoewel een multivitamine geen remedie is voor vermoeidheid kan het wel helpen. Multivitaminen bevatten ingrediënten zoals ijzer wat ervoor zorgt dat dat de eiwitten zuurstof door je lichaam kunnen vervoeren en magnesium wat essentieel is voor de energieproductie. Een multivitamine zal ook bijdragen aan een gezond immuunsysteem en het afweren van ziektes die ervoor zorgen dat je je minder energiek voelt.
IK BEWEEG VEEL; HEB IK DAN TOCH MULTIVITAMINEN NODIG?
Een multivitamine is een aanvulling op gezonde voeding wat beweging dus niet is. Maar multivitaminen bevatten calcium, magnesium en vitamine D wat allemaal bijdraagt aan gezonde spieren, wat weer bijdraagt aan een gezonde lichaamsbouw. Multivitaminen draagt ook bij aan een gezonder hart, longen, cellen en weefsels – je kunt niet sporten als deze niet in goede conditie zijn.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

7-Dagen Nagellak Challenge

7-Dagen Nagellak Challenge : 7-Dagen Nagellak Challenge