vrijdag 10 november 2017

4 populaire party looks


4 Populaire Party Looks

Het is weer de tijd van de feestdagen! Hier volgen vier looks die je moet proberen.
1. SPRANKELENDE GLITTER-LIPPEN
Glitterlippen zijn al een tijd een opkomende make-up trend, en het is nu officieel het seizoen om het te dragen! De opvallende nieuwe look begon een jaar geleden op te komen bij de Modeshows. We zien steeds meer beroemdheden en Instagramsterren deze glitters dragen. Creëer je eigen persoonlijke look met The One Express Sparkle Lip Glaze.
2. METALLIC EYES
Metallics zijn duidelijk weer terug – van zachte glans oogschaduws tot uitbundige impactglitters. Maar het dragen van metallics is niet voor iedereen geschikt, daarom zijn we geobsedeerd door de crèmige eye shadow crayons van The ONE Express. Het enige wat je hoeft te doen is je ooglid te kleuren en je bent klaar om te gaan. De zachte glans is een eenvoudig-te-dragen party look waar je de hele nacht plezier van zult hebben!
3. SCHITTERENDE NAGELS
Vergeet niet te denken aan een feestelijk manicure! Stralend en sprankelend, glitter geeft je nagels textuur en laat ze stralen in de nacht. We zijn momenteel gefascineerd door confetti-achtige glitter aangebracht op een beige, rose of bruine basis. Een andere feestelijke favoriet is een omgedraaide French manicure of “glitter tips”. Schitterend!
4. REGENBOOG OGEN
Is glitter en metallic niet echt je ding? Dan kan kleur misschien de look voor jou zijn. Als er ooit een tijd is geweest om te experimenteren met oogmake-up dan is het nu! Waarom zou je jezelf niet laten zien en de show stelen op een party door het creëren van een kleurrijk regenboogachtige stijl op je oogleden? We houden van de eye shadow palettes van The ONE Express. Zij laten je een groot assortiment kleuren mengen en combineren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

7-Dagen Nagellak Challenge

7-Dagen Nagellak Challenge : 7-Dagen Nagellak Challenge