vrijdag 8 december 2017

Controle over je winterhaar


Controle over je winterhaar

Brosse, droge uiteinden en vet haar – hallo winterhaar! De koude temperaturen en regelmatig gebruik van mutsen en sjaals doet je haar geen goed. Maar maak je geen zorgen, hier volgen enkele tips om de kou te verslaan en je haar onder controle te houden!

1. HYDRATEER MET EEN LEAVE-IN CONDITIONER
De bitterkoude en harde wind kunnen ervoor zorgen dat je haar vocht verliest waardoor het moeilijk te stijlen is. Om je haar gezond te houden en te helpen vocht vast te houden, is het goed om in een leave-in conditioner te investeren. Je haar zal je dankbaar zijn!
2. SLA EEN KNIPBEURT NIET OVER
Omdat het buiten koud is, wil dit niet zeggen dat je gebruikelijke bezoek aan de kapper over moet slaan. Omdat de uiteinden van je haar juist in de wintermaanden veel te verduren hebben, zal een regelmatige knipbeurt je haar in topvorm houden.
3. GEBRUIK EEN HAARSPRAY
Haarspray is vochtafstotend. Dus zorg ervoor dat je haarspray gebruikt als er kans is op sneeuw of regen. Kies voor een lichte of stevige fixatie – afhankelijk waar je zelf voor kiest. Het fijne ervan? Je kunt het eenvoudig uitborstelen.
4. DRAAG EEN MUTS (maar wel voorzichtig)
Hoewel je muts met het koude weer misschien wel schattig staat, zorgt het ook voor plat haar. Op dagen dat je simpelweg een gebreide muts moet dragen, kun je je haren op je kruin touperen. Dit geeft je stijl een sterke basis waardoor je je haar snel weer in vorm krijgt wanneer je je muts afdoet.
5. BEHANDEL JE HAAR MET ZORG
Natuurlijk kun je je gebruikelijke shampoo en conditioner blijven gebruiken. Maar vergeet niet je haar extra zorg te geven met een luxueus haarmasker of haarolie wat glans en hydratatie zal toevoegen voor een gezonde uitstraling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

7-Dagen Nagellak Challenge

7-Dagen Nagellak Challenge : 7-Dagen Nagellak Challenge