dinsdag 2 oktober 2018

Goede reiniging is de beste start voor een prachtige huid!

Goede reiniging is de beste start voor een prachtige huid!

Wist je dat een goed gereinigde huid beter voorbereid is om je oogcrème, serum en hydraterende crème op te nemen? Lees hieronder meer over reinigen en hoe je het meeste uit je reinigingsproducten kunt halen!
WAAROM IS REINIGEN ZO BELANGRIJK?
Veel van ons leven in een grote stad, waar onze huid dagelijks in aanraking komt met verschillende verontreinigers, zoals uitlaatgassen of sigarettenrook. Als we niet dagelijks reinigen, kan dit zich opstapelen op onze huid en oxidatieve stress veroorzaken, wat leidt tot vroegtijdige veroudering. Daarnaast kunnen verontreinigers, zweet en dode huidcellen die zich gedurende de dag opstapelen, onze poriën verstoppen en onzuiverheden en puistjes veroorzaken.
DE DO’S EN DON’TS VAN REINIGEN
Voor een gezonde en jong uitziende huid is het essentieel om ‘s avonds je make-up te verwijderen. Als je dat niet doet, kan het zo zijn dat je foundation je poriën verstopt en de huid uitdroogt, waardoor deze zich minder goed kan herstellen gedurende de nacht.
Gebruik een milde cleanser die je huid niet uitdroogt. Door te reinigen, verwijder je overtollig talg, onzuiverheden en ander vuil. Dit is essentieel, want als je huid niet helemaal schoon is, kunnen je oogcrème, serum en hydraterende crème niet optimaal werken. Dat zou natuurlijk zonde zijn van je tijd en geld!
Begin met ‘s ochtends en ’s avonds reinigen (als je dat niet al doet). Omdat je lichaam ’s nachts vocht verliest door te ademen en zweten, heeft je huid ’s ochtends veel behoefte aan reiniging en hydratatie. Het is belangrijk om je huid ‘s avonds te reinigen van alles wat zich gedurende de dag heeft opgehoopt en de huid optimaal voor te bereiden op je hydraterende crème om uitdroging te voorkomen, zodat je huid zich gedurende de nacht kan herstellen.
DE VOORDELEN VAN EEN TONER 
Een belangrijk onderdeel van je reinigingsroutine is je toner. Een toner houdt de vochtbalans van je huid intact en verwijdert sporen van make-up die anders je poriën kunnen verstoppen. Een goede toner geeft je huid een puur, verfrist en soepel gevoel.
Heb je soms het gevoel dat het te veel tijd kost om een toner te gebruiken? Wat als je de voordelen van een toner zou kunnen krijgen zonder er daadwerkelijk een te gebruiken? Onze nieuwe intelligente cleanser, de NovAge Supreme Cleansing Gel, combineert reinigen en toniseren in één intelligente stap. De Cleansing Gel reinigt en toniseert je huid efficiënt met dezelfde resultaten als wanneer je een NovAge cleanser en toner afzonderlijk zou gebruiken, en helpt je huid voorbereiden op optimale opname van de volgende producten in je routine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

7-Dagen Nagellak Challenge

7-Dagen Nagellak Challenge : 7-Dagen Nagellak Challenge