dinsdag 24 oktober 2017

6 tips voor perfecte,grafiche nagels


6 Tips voor perfecte, grafische nagels

Hou je van opvallend gemanicuurde nagels? Maar het lukt je niet om dit thuis toe te passen? Bekijk dan deze zes eenvoudige tips voor het creëren van salonwaardige grafisch, gemanicuurde nagels!
1. KIES JE DESIGN
Dit lijkt natuurlijk een logische stap maar te veel dames beginnen aan nail-art zonder van te voren het ontwerp te kiezen. Weet welk patroon je wilt maken, plan alle stappen in je hoofd of bekijk zelfs een tutorial indien gewenst.
2. GOEDE KWALITEIT NAGELLAK
De kwaliteit van je nagellak heeft meer invloed op het eindresultaat dan je zou denken. Kies een nagellak die bestand is tegen schilferen en vervagen zoals onze The ONE Long Wear Nail Polishes, om er zeker van te zijn dat je lang van je prachtige manicure kunt genieten.
3. JUISTE KWASTJE
Een brede kwast is fijn wanneer je “normaal” je nagels lakt, dit zorgt voor een egale afwerking. Maar als het op nail-art aankomt… smaller is beter! Gebruik dus een smal kwastje of knip een oud kwastje in de juiste vorm om je nail-art toe te kunnen passen.
4. TAPE VOOR STRAKKE LIJNEN
Weinige onder ons hebben het artistieke vermogen (of hand-oog coördinatie) om ingewikkelde patronen te kunnen creëren zonder hulpmiddelen. Tape kan op vele verschillende manieren gebruikt worden om patronen te creëren. Favoriet is het gebruik van meerdere lagen tape of om het in te snijden of knippen om zo de perfect gekante rand te krijgen.
5. SCHONE RANDEN
Niemand is gelijk een nail-art expert. Dus verwacht niet dat het direct perfect zal gaan. Maar daarvoor is nailpolish remover uitgevonden… toch?! Een goede tip om niet direct je hele ontwerp te beschadigen is het gebruik van een katoenen staafje (bij voorkeur spits, ontwikkeld voor make-up) gedoopt in nailpolish remover. Een eenvoudige manier om je foutjes te corrigeren!
6. VERGEET TOP-COAT NIET
Misschien wel de meest overgeslagen (of vergeten) stap van nail-art is top-coat. Finish je prachtige creatie met een duurzame top-coat zodat je nail-art langer zal houden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

7-Dagen Nagellak Challenge

7-Dagen Nagellak Challenge : 7-Dagen Nagellak Challenge