maandag 19 februari 2018

3 Trucs om je make-up langer mooi te houden






3 Trucs om je make-up langer mooi te houden

Je kunt je make-up langer mooi houden met slechts een paar eenvoudige veranderingen in je make-uproutine. Lees de 3 trucs van onze experts!




1. PRIMER

Als je wilt dat je foundation de hele dag blijft zitten, moet je niet vergeten om een primer als basis aan te brengen. Het zal niet alleen voor een langer houdende dekking zorgen het zal ook de onvolkomenheden in je huid vullen en vervagen.

2. HEAT

Breng wat foundation aan op je handrug en pak daar elke keer een beetje met je vingers vanaf om te verdelen over je gezicht. Doordat je hand en vingers warm zijn versmelt de foundation snel met je huid en laat zich makkelijker aanbrengen. Deppende en kloppende bewegingen zullen er ook voor zorgen dat de foundation beter zal blijven zitten gedurende de dag omdat het dan beter hecht aan je huid dan wanneer je de foundation uitsmeert over je gezicht.

3. FIX

Voor een lang houdende foundation moet je altijd eindigen met een laagje transparante losse poeder. Breng een dun laagje aan over de vettere delen van je gezicht, zoals je oogleden en t-zone, de gebieden waar make-up de neiging heeft het eerst te verdwijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

7-Dagen Nagellak Challenge

7-Dagen Nagellak Challenge : 7-Dagen Nagellak Challenge