vrijdag 9 februari 2018

Huidverzorgings verhalen: waar of niet-waar?






Huidverzorgings verhalen: waar of niet-waar?

De schoonheids-industrie is een oerwoud waar het voortbestaan van goed lezen van toepassing is. Doe je huiswerk, leer je huid kennen en vind zo de juiste huidverzorgingsproducten die passen bij jouw huid! Wij zullen je helpen om uit te zoeken wat waar of niet-waar is, mythes ontrafelen en je laten zien waarin je moet investeren (ook je geld!).



WAAR OF NIET-WAAR?

#1 : JE KUNT 80% VAN JE HUIDVEROUDERING BEÏNVLOEDEN


Waar! Natuurlijk erven we bepaalde huidkenmerken genetisch, maar liefs 80% van de huidveroudering is te wijten aan je levensstijl en omgevingsfactoren zoals uv-straling, vervuiling, roken.
Het moraal? Zorg goed voor je huid door het toepassen van een huidverzorgingsroutine in de ochtend en avond en je kunt je eigen ervaringen schrijven!
WAAR OF NIET-WAAR?

#2 DRINK VEEL WATER VOOR EEN MOOIE HUID


Niet-waar! Natuurlijk moet je voldoende water drinken voor je algehele gezondheid en welzijn. Maar voor extra hydratatie voor je huid moet je het plaatselijk aanbrengen via huidverzorgingsproducten. De enige keer dat je een verschil kunt merken aan je huid door het drinken van water, is als je lichaam echt was uitgedroogd.
Het moraal? Gebruik een serum en hydraterende crème zowel ‘s morgens als ‘s avonds om ervoor te zorgen dat je huid voldoende hydrateert.

WAAR OF NIET-WAAR?

#3 JE KUNT VERGROTE PORIËN VERKLEINEN


Niet-waar! Vergrote poriën kunnen genetisch zijn, of veroorzaakt door een opeenhoping van overtollige talk of onzuiverheden waardoor ze volt raken en uitrekken. Diep reinigen en zuiveren van de poriën zal ze kleiner doen laten lijken. Net als de rest van je huid, vermindert het vermogen om vergrote poriën te verminderen naarmate je ouder wordt. Poriën zullen er dus groter uit kunnen gaan zien naar mate je ouder wordt.
Het moraal? Reinig en toniseer in de ochtend en avond om je poriën schoon en helder te houden.
WAAR OF NIET-WAAR?

#4 LEEFTIJD IS NIET VAN BELANG VOOR ANTIVEROUDERENDE VERZORGING VAN DE HUID


Waar! Elke huid is uniek! Tekenen van ouder worden verschijnen op verschillende leeftijden, afhankelijk van je etniciteit, genetica, omgevingsfactoren en levensstijl. Dus hoewel leeftijd kan worden gebruikt als referentiepunt moet je proberen je huidverzorging af te stemmen gebaseerd op de tekenen van je leeftijd.
WAAR OF NIET-WAAR?

#5 MOISTURISERS (HYDRATATIE) MAKEN EEN VETTE HUID NOG VETTER


Niet-waar! Alle huidtypes moeten gehydrateerd worden! De vette huid kan ook droog of uitgedroogd zijn – onbalans van talg en vocht. Kies voor huidverzorging die deze onbalans aanpakt, diepe hydratatie levert en helpt overtollig talg te verwijderen. Het moraal? Gebruik huidverzorgingsproducten geschikt voor je huidtype en behoefte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

7-Dagen Nagellak Challenge

7-Dagen Nagellak Challenge : 7-Dagen Nagellak Challenge