donderdag 3 mei 2018

7 Manieren om er jonger uit te zien in 5 minuten






7 Manieren om er jonger uit te zien in 5 minuten

Veel aspecten van het ouder worden zijn fantastisch. Je kunt dan ook ontzettend van deze reis genieten. Op sommige dagen zijn de rimpels echter iets te zichtbaar, en willen we er het liefst weer een paar jaartjes afsnoepen. Met deze 5 eenvoudige trucjes zie je er in 5 minuten weer jong en fris uit.



1. EEN FRISSE EN GESCRUBDE FINISH

Voor een frisse finish is het belangrijk dat je ervoor zorgt dat je huid vocht goed op kan nemen. Verwijder make-up met een hydraterende cleanser en scrub de huid zorgvuldig. Gebruik voor het beste resultaat een cleansing brush die de huid grondig reinigt en licht masseert. Kies voor een vochtinbrengende huidcrème. Gebruik een keer per week een gezichtsscrub om je huid zachter te maken en grondig te exfoliëren – en zo je stralende zelf tevoorschijn te toveren!

2. GEHYDRATEERDE HUID

Iedereen wil een gematteerde huid, maar voor de oudere huid is het beter om spaarzaam te zijn met poeder. Poeder kan je gezicht er namelijk dof uit laten zien en je het zogenaamde ‘pannenkoekeffect’ geven, waardoor rimpels en lijntjes juist toenemen. Gebruik in plaats daarvan een hydraterende CC Cream met medium dekking die je huid corrigeert en laat stralen. Zo worden lijntjes en rimpels minder zichtbaar en krijgt je huid een frisse, jonge uitstraling.
3. NEUTRALE EN GLOSSY LIPPEN

Lipgloss: het doet je misschien vooral denken aan je vroege puberteit, maar het is juist helemaal in! Door een paar lagen high shine lipgloss aan te brengen, lijken je lippen niet alleen jonger, maar ook voller. Kies voor zachte perzikkleuren of lichtroze kleuren en breng de lipgloss aan op je lippen, eventueel bovenop je neutrale lippenstift. Je volle lippen stelen ongetwijfeld de show!
4. GEDEFINIEERDE WENKBRAUWEN

Naarmate je ouder wordt, kan het zijn dat je wenkbrauwen wat minder vol worden. Er zijn gelukkig meer dan genoeg hulpmiddelen en producten waarmee je volle, weelderige wenkbrauwen kunt creëren. Als je dunne plekjes hebt, probeer dan eens een wenkbrauwschaduwkit om je wenkbrauwen te definiëren en vorm te geven. Vollere wenkbrauwen accentueren je gezicht en geven je gezicht een natuurlijke lift!

5. HIGHLIGHT JE CONTOUREN

Alles staat of valt met je uitstraling. Highlighter geeft je huid een mooie gloed en kan gebruikt worden om de countouren van het gezicht te accentueren. Gebruik een crèmige highlighter om het pannenkoekeneffect te voorkomen. Vermijd highlighters met glitter, omdat glitter de fijne lijntjes juist zal accentueren. Kies in plaats daarvan voor een subtiele, glanzende tint. Breng eerst een cream illuminator aan op je jukbeenderen, kin, bovenlip en boven je wenkbrauwen. Als je het gebied rondom je ogen wil accentueren, breng dan ook wat aan langs de wenkbrauwboog en gebruik een klein beetje product op de binnenste en buitenste ooghoeken voor de ultieme finishing touch.
6. EEN FRISSE LOOK MET ROZIGE WANGEN

Met rozige wangen zie je er pas écht jong en fris uit. Hoe koud het buiten ook is, er is altijd een manier om de oudere huid te verjongen en te laten stralen door wat kleur toe te voegen. Kies voor een blush die past bij de ondertoon van je huid: lichtroze of perzikkleuren voor de lichte huid, oranje- of mauvetinten voor de normale huid en terracotta, donkerpaarse of donkerblauwe kleuren voor de donkere huid.
7. EEN HOGE STAART

Deze facelift is helemaal gratis! Draag die prachtige lokken eens in een hoge staart. Door je haar omhoog te trekken worden de lijntjes om je ogen minder zichtbaar en worden je jukbeenderen geaccentueerd. Je gezicht zal er echt slanker en steviger door lijken. Een hoge staart ziet er bovendien geweldig uit bij vrouwen van alle leeftijden en past bij een scala aan outfits.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

7-Dagen Nagellak Challenge

7-Dagen Nagellak Challenge : 7-Dagen Nagellak Challenge