dinsdag 15 mei 2018

4 highlighter vergissingen die je misschien maakt






4 highlighter vergissingen die je misschien maakt

Strobing wordt naast contouring de grote nieuwe make-up toepassing. Het is eenvoudig om enthousiast te worden over de kracht van highlighten. Maar het gebruik van een highlighter kan moeilijk zijn. Hier volgt een lijst van 4 beginners fouten die je misschien zou kunnen maken en hoe je deze kunt vermijden!



1.DE VERKEERDE KLEUR

Highlighters zijn niet geschikt voor elke huidteint. Zorg ervoor dat je een glanzende highlighter gebruikt die mooi met je huidteint mengt in plaats van een met een afwijkende kleur. Wanneer je een medium tot donkere huidteint hebt, kies dan kleuren variërend van perzikgoud tot brons. Heb je een bleke huid? Ga dan voor de meer transparante, ivoor tinten.
2. VERKEERD AANBRENGEN

Gebruik je een crème-highlighter? Dan kun je beter geen gebruik maken van tools omdat je daarmee een oneffen look kunt creëren. Warm de highlighter op tussen je vingers en dep voorzichtig op de gebieden waar je het wilt aanbrengen.
Gebruik je een vloeibare highlighter over poeder foundation? Doe dit niet! Dit kan ervoor zorgen dat je look oneffen en vlekkerig wordt. Schakel over naar een highlighter op poeder-basis of een vloeibare foundation.
Een andere veel voorkomende fout is dat je te ongeduldig bent. Wanneer je een vloeibare highlighter aan gaat brengen op een vloeibare foundation moet je beide eerst goed laten drogen en werk de look daarna af met een transparante poeder.
3. AANBRENGEN OP DE VERKEERDE GEBIEDEN

Een highlighter kan je gezicht breder laten lijken als je de nadruk niet op de juiste gebieden legt. Het is bedoeld om je jukbeenderen, cupido's boog en neus te benadrukken. Dus natuurlijk kun je dat effect niet bereiken als je het op je hele gezicht toe gaat passen. Ook het highlighter-gebied langer maken dan nodig is kan voor een uitgeputte look zorgen.
4. TEVEEL AANBRENGEN

Te veel glanzend poeder zal je teint mat laten lijken in plaats van het geven van een subtiele gloed of glans. Dus houd in gedachten dat een highlighter het licht moet reflecteren om voor een frisse uitstraling te zorgen en geen saaie.
Hoeveel je aan moet brengen hangt af van de lichtkwaliteit van je omgeving. Voor zachter, gedimd licht kun je meer extreme gaan maar met zonlicht kun je het beter subtiel houden. Een tip is om je highlighter aan te passen aan het type licht waar je gedurende de dag de meeste tijd door zult brengen. Gewoon om ervoor te zorgen dat je niet verrast zult worden door de intensiteit van je look!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

7-Dagen Nagellak Challenge

7-Dagen Nagellak Challenge : 7-Dagen Nagellak Challenge