dinsdag 17 juli 2018

5 Gezonde snacks in minder dan 5 minuten

5 GEZONDE SNACKS IN MINDER DAN 5 MINUTEN

Op zoek naar een snelle hap voor op het werk of onderweg? Dan zou je deze 5 gezonde snacks een moeten proberen. In minder dan 5 minuten bereid en zijn net zo lekker als ze gezond zijn!
1. NOTEN 
Heb je vaak trek tussen de maaltijden door? Houd dit in bedwang door ervoor te zorgen dat je altijd een zakje met noten of amandelen bij je hebt. Noten zitten vol goede vetten en eiwitten maar zijn ook calorierijk. Onze aanbevolen hoeveelheid is 10 noten per persoon.
2. BARS 
Onze Natural Balance Bars bevatten natuurlijke ingrediënten, laag in GI en rijk aan eiwitten en vezels. Elke reep bevat ongeveer 150 calorieën en zijn geweldige vervangers voor gebak tijdens een koffieafspraak met je vrienden.
3. GROENTEN 
Andere zeer eenvoudige snacks zijn gesneden groenten. Alles wat je nodig hebt is een mes, een snijplank en paprika, wortel, komkommer enz. Schuldvrij snacken is nog nooit zo eenvoudig geweest!
5. FRUIT 
Bananen en appels zijn geweldige snacks voor in de middag. Ze bevatten de benodigde vitaminen en zijn eenvoudig mee te nemen en hebben geen voorbereiding nodig. Gedroogd fruit is een optie als alternatief voor vers fruit. Meng een handvol gedroogde vruchten met wat zonnebloemzaden of pompoenpitten, gemakkelijk mee te nemen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

7-Dagen Nagellak Challenge

7-Dagen Nagellak Challenge : 7-Dagen Nagellak Challenge