vrijdag 15 juni 2018

Een Mooie Naturel-Look Creëren






Een Mooie Naturel-Look Creëren

Hoewel we gek zijn op make-up en ons er goed mee kunnen uiten, willen we soms ook even onze natuurlijke schoonheid laten stralen. Hier zijn onze 5 beste tips voor de perfecte naturel-look!



1. SCRUBBEN EN PRIMEN

Door goed te scrubben gaat de huid stralen – dat weten we allemaal. Gebruik een reinigingssponsje voor extra resultaat, en scrub voorzichtig je gezicht in ronddraaiende bewegingen om je bloedsomloop op gang te brengen (vergeet je nek niet!). Spoel af met koud water en dep een paar druppeltjes gezichtsolie op de nog natte huid, totdat deze droog is. Hierdoor wordt het vocht goed opgenomen en krijgt je huid een enorme hydratatieboost. Gebruik daarna een serum dat past bij je huidtype, en een stimulerende oogcrème. Meng daarna je favoriete gezichtscrème, primer en een paar druppeltjes foundation en werk goed uit op de huid voor een vlekkeloze basis. Om de huid net dat beetje extra te geven, kun je daarna nog een verhelderende crème toevoegen.

2. GLANS

Een beetje glans op je huid is al een tijdje in, en dat zal ook nog wel even zo blijven. Je wil natuurlijk niet dat de glans het eerste is wat mensen zien, maar wat lichte schaduw op bijzondere plekjes van het gezicht kan echt wonderen doen. Breng bovenop je basis wat licht reflecterende concealer aan op de bovenkant van je jukbeenderen, het midden van je voorhoofd, de brug van je neus, het midden van je kin en je cupidobogen. Maskeer ten slotte eventuele donkere kringen onder je ogen. Begin door dikkere concealer aan te brengen op het gehele gebied en werk vervolgens bij met een licht reflecterende concealer op de blauwste plekjes. Eindig met – geloof het of niet – een klein beetje lichte glitteroogschaduw. Hierdoor wordt het licht namelijk extra gereflecteerd, en worden eventuele donkere plekjes onder de ogen gecamoufleerd. Breng ook wat schaduw aan op de hoogste punten van je gezicht.
3. OMLIJSTE OGEN

Je ogen zijn uniek, en mogen zeker in het middelpunt van de aandacht staan! Je kunt kiezen voor een subtiele look die de randen om je ogen accentueert, of een donkere look voor extra definitie. Een supereenvoudige tip waarmee je wat extra’s kunt toevoegen aan je ogen: gebruik een product zoals tender care en breng aan op je oogleden voor een opvallend effect, of kies voor een crèmige oogschaduw in een felle kleur. Voor een minder opvallende look kun je ook een lichte kleur oogschaduw op het hele ooglid aanbrengen, en wat witte eyeliner en glitteroogschaduw in de binnenste ooghoeken voor extra detail. Met een donkerdere kleur, zoals grijs, kun je je oogleden meer intensiteit geven. Als je extra definitie wil, maar nog steeds gaat voor de naturel-look, ga dan heel lichtjes met een zacht grijs of bruin oogpotlood langs je bovenste en onderste wimperlijn. Ongeacht voor welke look je gaat, zorg er altijd voor dat je wenkbrauwen er goed bij passen. Mooi gevormde en goed verzorgde wenkbrauwen doen namelijk echt wonderen voor je gezicht!

4. EEN BEETJE KLEUR

Ken je dat, wanneer je lippenstift al grotendeels verdwenen is, maar er nog een klein beetje kleur op je lippen zit? Houd dat in gedachten, want dat is precies de look die we willen. Knalrode lippen blijven natuurlijk ook een grote favoriet, maar een subtielere kleur accentueert je teint en geeft extra glans aan je gezicht en is daarom perfect voor de naturel-look. Kies een kleur lippenstift die goed past bij je teint: oranje tinten of perzikkleuren voor de lichte huid, cranberry of paarse tinten voor de normale huid en koelere kleuren als bruin en taupe voor de donkerdere huid. Begin met de onderlip: breng kleine stipjes aan op het midden en werk met je vinger of een wattenstaafje uit over de rest van je lippen. Eindig met een heldere lipgloss voor een extra subtiele look.
5. BLUSH

Een mooi blosje op de wangen: het staat ons allemaal goed. Het geeft je een frisse uitstraling en benadrukt je natuurlijke schoonheid. Of je nu een fan bent van crème of van poeder: kies een blush die past bij de kleur van je natuurlijke blosje en die je teint accentueert. Als je het lastig vindt om de juiste kleur te vinden voor je huid, ga dan uit van de kleur van je lippen. Over het algemeen werkt roze beter bij de lichte huid, perzik bij de normale huid en bruin-roze bij de donkerdere huid. Breng blush aan op de plekken waar de zon op je gezicht zou vallen: je jukbeenderen, voorhoofd, kin en de brug van je neus. Extra accentueren? Kies dan een meer opvallende kleur blush, zoals oranje, en breng highlighter aan op je jukbeenderen. Je zal ervan versteld staan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

7-Dagen Nagellak Challenge

7-Dagen Nagellak Challenge : 7-Dagen Nagellak Challenge